aktuali projekti teksti process darbinieki

09.10.2019

Competition proposal for an addition to the Latvian National theatre

A new Black box hall sits symmetrically on the main axis of the existing building. By covering it in a bronze mesh a local landmark is creted. Transparency, flexibility, overlapping of functions and transformation characterize the proposal. An outdoor amphitheatre, a scenography gallery and a system of ramps ensures an active engagement with the wider public.  

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt00.jpg

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt01.jpg

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt02.jpg

CANAL FACADE

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt03.jpg

SREET FACADE

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt04.jpg

MASTERPLAN

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt05.jpg

BASEMENT FLOOR PLAN

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt06.jpg

1ST FLOOR PLAN

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt07.jpg

2ND FLOOR PLAN

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt08.jpg

3RD FLOOR PLAN

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt09.jpg

  4TH FLOOR PLANhttp://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt10.jpg

AXONOMETRY

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt11.jpg

LONGITUDINAL SECTION

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt12.jpg

 CROSS-SECTION

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt13.jpg

BLACK BOX SCHEME

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt14.jpg

AMPHITHEATRE SCHEME

http://www.nrja.lv/uploads/projekti/lnt15.jpg

 atpakal




Spameris
Drošības kods: > > >